Eco fan 4 bladen

Eco fan ventilator 4 bladen

Wilt u uw volledige kamer voorzien van de warmte van uw kachel of haard? En tegelijkertijd kosten besparen? Maak dan gebruik van een eco fan ventilator met 4 bladen. Normaliter stijgt koude lucht op, waardoor u koude voeten zult houden. De Eco fan ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht weer terug naar beneden komt. Met het gebruik van een eco fan ventilator zorgt u op een milieuvriendelijke manier voor een betere circulatie van de warme lucht. Hierdoor heeft u minder brandhout nodig, waardoor u tot wel 18 procent op uw stookkosten kunt besparen. Het voordeel van een ventilator met 4 bladen is dat de lucht nog gelijkmatiger wordt verdeeld. Daarnaast is de eco fan ventilator volledig geluidloos.

Eenvoudig gebruik

Een groot voordeel van onze eco fan ventilatoren is dat er geen stekkers, snoeren of batterijen nodig zijn. De ventilator zal beginnen te werken zodra de kachel een temperatuur van 65 graden of meer bereikt. Het metaal aan de onderkant van de ventilator zal worden verwarmd door de warmte van de kachel. Deze warmte wordt via een element omgezet in stroom. Deze stroom voorziet de elektromotor van energie, waardoor de bladen van de eco fan ventilator zullen beginnen met draaien. De warme lucht wordt zo door de ventilator verspreid, waardoor de gehele kamer zich eenvoudig vult met de aangename warme lucht. Door de betere circulatie van de warme lucht, heeft u minder brandhout nodig. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de stookkosten.

U kunt de eco fan ventilator eenvoudig bovenop uw kachel of haard bevestigen. Doordat de ventilator voorzien is van een magnetische strip aan de onderzijde, zal de ventilator op zijn plaats blijven. Het is belangrijk dat de ventilator op de juiste plaats wordt neergezet, op de achterkant van de kachel. Wanneer hij voorop de kachel wordt neergezet, zal nog een koude luchtstroom te voelen zijn.

De eco fan ventilaor is volledig veilig in gebruik door de ingebouwde beveiliging. Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer er een temperatuur van 340 graden of meer wordt bereikt, de ventilator zal vertragen. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen. 

Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u meer informatie over het gebruik van een eco fan ventilator? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers van Ecofan-bestellen.nl zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via 088-123 03 45. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@klikenbestel.nl